sreda, 24. april 2013

Pizzerija Don Dario

Na kuponu ponudnika 1nadan.si je pisalo: "Dostava ogromne pice za vso družbo! - 64 % na dostavo pice velikanke (premer 50 cm) v Pizzerii Don Dario, izbirate lahko med kar 28 različnimi odličnimi picami!"
Krasno! Torej sem hranil kupon za dan, ko zaradi česarkoli ne bo možno skuhati kosila do dogovorjenega časa in ko bo cela družinica istočasno doma (kar se dogaja vedno redkeje). Na dan, ko sem nameraval klicati, sem opazil (šele), da med tednom obratujejo le do 17-ih. Torej so več ali manj orientirani na malice in malo manj na kosila, saj takrat mnogi šele pridejo iz službe. In sem poklical napisano tel. št. ob cca 13-ih. Oglasil se je prijetni mladenkin glas, ki je po moji omembi, da želim naročiti pizzo in imam kupon, takoj začel spraševati nekoga v ozadju. In je dejala, da imajo strašno gnečo ter, da bo danes bolj težka in naj poskusim naslednji dan!?! Ko sem omenil, da želim naročiti pizzo za ob 17.uri, je malo premislila in dejala, da to bi pa šlo in da je dogovorjeno za ob 17.uri. Mislil sem si: "Hvala ti Don Dario!"
Domov sem pritekel ravno nekaj pred dogovorjeno uro in čakal.....in čakal.......in čakal.......!
Hči me je že z okna spraševala, kje je zdaj ta pizza? "Bo, bo", sem potrpežljivo odgovarjal:-)
Slika 1nadan.si
17:20.....še vedno nič. 17:25.......še vedno nič! Ob 17:30 zazvoni telefon in vanj zdrdram navodila, ki jih ni v nobeni navigaciji. Pizza je bila v avtu v nekakšni izolacijski torbi in hvaležno sem jo prevzel iz rok prijaznega pizzonoše. Doplačati sem moral še 1,5€ zaradi menda oddaljenosti in za mizo sem ugotovil, da sem v bistvu doplačal za privilegij, da lahko jem mrzlo pizzo. Bila je hawai-ska pizza, kar postane tako, da nanjo poleg kančka paradižnika, šunke in sira kanejo še par koščkov ananasa. Okusno, če je narejeno tako, kot je treba. Nisem prav posebno izbirčen (sploh, če sem lačen kot volk), zato mi je bila kar OK.

Ni komentarjev:

Objavite komentar