torek, 20. januar 2015

PASJI SALON ŠTIRI TAČKE

Slikica v Pasjem salonu štiri tačke
 Prvi stik s Pasjim salonom štiri tačke je bil preko telefona v času pred novoletne evforije. Priklicati koga na drugi strani je bilo skoraj nemogoče. Vztrajanje je obrodilo sadove in prijazen glas na drugi strani je potožil, da imajo ogromno dela in da imajo precej zasedeno ter da pokliče še isti dan nazaj, da se dogovorimo za prosti termin. Žal sem čakal zaman...
Zunanji izgled Pasjega salona štiri tačke

Drugi stik je bil v tednu po novem letu, ko je vztrajno klicanje doseglo dogovor za obisk 14. 1. 2015 ob16:30. Tam sem bil 5 minut prej. Žal sem bil tam samo jaz in moj kuža. V salonu ni bilo nikogar. Na vratih pa napis, da delajo do 16 - ih. Hudooo! Po neuspešnem klicanju sem poslal SMS, da sem pred vrati salona. Odgovor je bil, da sem zamudil (ker naj bi bila dogovorjena ob 16 - ih) in naj pridem naslednji dan ob 17 - ih. Iz ušes mi je švigala para in prisegel sem si, da bom osebo naslednji dan ogrizel.

Za vsak primer sem prišel 15 minut prej in čakal pred vrati salona (ker ni čakalnice), da gospodična konča z lišpanjem psičke. Nato je bil na vrsti moj kuža in izredna prijaznost lastnice je razblinila vse moje namere z grizenjem ali najmanj besednim dvobojem. Pustil sem ju sama in se vrnil čez slabo uro. Kuža je bil postrižen kot dogovorjeno in v salonu mu je tako ugajalo, da kar ni hotel ven. Če je on zadovoljen, sem tudi jaz;-)

Priporočiti prijatelju? Da, če ima trdo kožo.

Ocena: ***

Ni komentarjev:

Objavite komentar