torek, 11. november 2014

Servis smuči ali snežne deske v TC Sport

Servis TC Sport (slika: 1nadan.si)
Od nakupa kupona za servis smuči ali snežne deske oz. snowboarda je minilo že skoraj leto dni. Ko sem zopet zagledal to ponudbo na 1nadan.si, so se mi vrnili spomini na koriščenje tega kupona. Kupon za storitev servisiranja snežne deske sem namreč koristil ob nakupu le te, saj nove deske (in smuči) niso vedno ravno optimalno nabrušene. Torej sem kupil kupon in odnesel desko na servis v Servis smuči TC Sport, ki deluje v sklopu TC Motoshop d.o.o., na Leskoškovi 12 v Ljubljani. Tam so me prijazno sprejeli, takoj ko me je eden od mnogih zaposlenih, ki so se gibali po prodajalni, zagledal. Kar ni bilo ravno takoj. Ko je sprejel desko v popravilo, mi je prijazno sporočil, kdaj bo servis opravljen in mi predal potrdilo. Določenega dne je bila deska nabrušena in drsna ploskev impregnirana. Čudovito (čevljar naj sodi le o čevljih, zato se v kvaliteto servisa ne bom spuščal - meni se je zdelo OK).
Ker je v prodajalni možno kupiti tudi smučarsko opremo ne ravno najnižjega cenovnega razreda, sem poiskal tudi rokavice za mojo najmlajšo, ker jo pač rado zebe v roke. Niso imeli prave številke, zato so prijazno obljubili, da bodo nabavili manjkajočo velikost in me poklicali, ko bodo rokavice prispele. Ker sem potrpežljiv, še vedno čakam ;-) (vmes sem jih celo enkrat povprašal o tem). Sedaj, ko je leto skoraj mimo, sem obupal. Bom šel po rokavice drugam.

Ali bi servis priporočil prijatelju? Na njegovo lastno odgovornost, meni je OK. Le stvari naj ne naroča. Če česa nimajo, pač nimajo.

Moja ocena servisa: *** (če bi nekateri prodajalci prej opazili stranko, bi morda bila ocena višja)

Ni komentarjev:

Objavite komentar